Op zaterdag 14 mei organiseert MSP Opleidingen het sportzorgforum.

Sportzorgmasseurs in opleiding discussiëren met experts in de sportzorgketen over hoe de samenwerking in de sportzorgketen nog beter inhoud te geven. Het forum bestaat uit een sportarts, een sportfysiotherapeut, een sportpsycholoog, een sportpodotherapeut en een sportdiëtist. De hele sportzorgketen is dus aanwezig om samen met de sportzorgmasseurs in spe na te denken over samenwerking in het belang van de beste sportzorg voor de sporters.

De sportzorgprofesssionals van het forum stellen zich even aan je voor:

Johan den Dulk – Sportpodotherapeut
Ik ben sportpodotherapeut en werkzaam in Valkenburg en Noordwijk. Ik werk veel samen met andere disciplines, zoals sportartsen, fysiotherapeuten, manuele therapeuten en pedicures.
www.voetencentrumnoordwijk.nl
johan den dulk

Fleurine Menijn – Sportdiëtist

Ik ben afgestudeerd tot zowel diëtist als sportdiëtist. Daarnaast heb ik 16 jaar lang Ritmische Gymnastiek op topsport niveau gedaan. Ik werk als zelfstandig ondernemer op diverse locaties (o.a. in een fysiotherapiepraktijk) en ben oprichter van Voeding is Topsport in Leiden.
www.voedingistopsport.nl
fleurine menijn

Daniëlle van der Klein- Driesen – Sportpsycholoog VSPN
Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk voor Sportpsychologie ‘Flow Mentale Training’ in Rotterdam. Hier komen individuele- en teamsporters van talent tot Olympische Sporter uit verschillende takken van sport.
www.flowmentaletraining.nl
danielle van der klein

Michael van der Werve – Sportarts
Ik ben als sportarts werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp in een team van 3 sportartsen. Ik ben docent voor de VSG-modules ‘huisarts’ en ‘sport’ en lid van het College van Deskundigen voor Topsportmedische samenwerkingsverbanden van de SCAS.
www.rijnland.nl/sportgeneeskunde
michael van der werve

Jaco de Wolf – Sportfysiotherapeut en manueel therapeut
Ik ben sportfysiotherapeut en manueel therapeut en oprichter van Sportmedisch Centrum Rijnland in Leiden, gevestigd in een gezondheidscentrum. Wij werken o.a. samen met MSP Opleidingen, Topsport Leiden, Olympisch Netwerk Zuid- Holland en Marathon Leiden.
www.smc-rijnland.nl
jaco de wolf

Doelstelling
De idee van deze bijeenkomst is om een impuls te geven aan de samenwerking tussen de sportzorgprofessionals in de regio en zo de samenwerking op een nog hoger niveau te brengen.

Sportzorgmasseurs kunnen met een diploma sportzorgmasseur zich sinds kort inschrijven in het SCAS register.
MSP Opleidingen organiseert in Leiden en Valkenswaard de opleiding Sportzorgmasseur.

Wil je als gediplomeerd sportmasseur ook de opleiding sportzorgmasseur volgen?

aanmelden opleiding sportzorgmasseur

flyer opleiding sportzorgmasseur